Laatste ‘Kids Dag’ en Gupexamens van 2013

geplaatst in: Examens | 0

Op 14 december vond de laatste examendag van 2013 plaats. Deze begon om 10:00 uur met een ‘Taekwon-Do Kids Dag’. Met maar liefst 28 deelnemers was het een dolle boel in de zaal. Door middel van diverse opdrachten en een aantal leuke spelletjes konden de kinderen hun (groot)ouders, broertjes, zusjes en andere supporters laten zien wat ze allemaal geleerd hebben in de afgelopen maanden. Natuurlijk mochten ook de meegekomen supporters weer deelnemen aan een aantal oefeningen waarbij onder andere de zelfbeheersing van een aantal ouders goed op de proef werd gesteld. Aan het eind van de ochtend was iedereen geslaagd voor zijn/haar volgende graduatie: 9x gele streep, 4x groene streep en 15x blauwe streep!

Om 12:00 uur was het vervolgens tijd voor de gupexamens. Elf leden grepen deze kans aan om te proberen hun volgende graduatie te behalen. Na een uitgebreide test van theoretische en praktijkkennis kon iedereen met een grote glimlach naar huis. Iedereen was geslaagd en mocht zijn nieuwe slip of band in ontvangst nemen. Vijf leden waren geslaagd voor 9e gup (gele slip), vier leden voor 7e gup (groene slip), één voor 5e gup (blauwe slip) en één voor 4e gup (blauwe band).

Mooie resultaten dus waar iedereen trots op mag zijn! Van harte gefeliciteerd!