X-IT staat voor Xtreme Interval Training en is er speciaal voor hen die specifiek aan hun conditie, uithoudingsvermogen en krachtontwikkeling willen werken. In een uur werk je een circuit af waarin je steeds diverse oefeningen doet. Hierbij wordt gebruik gemaakt van je eigen lichaamsgewicht en verschillende attributen zoals kettlebells, suspension trainers en weerstandsbanden.

Het is wetenschappelijk bewezen dat intervaltraining de beste methode is om snel tot resultaten te komen. Of het nu gaat om gewichtsverlies of krachttoename, intervaltraining is de manier.

In tegenstelling tot individueel een rondje door de fitnesszaal of het krachthonk te maken, doe je X-IT samen met een groep gezellige en gemotiveerde mensen die je zullen aanmoedigen om het beste uit jezelf te halen. Daarnaast is iedere les anders en bestaan de circuits uit zogenaamde ‘functionele oefeningen’. Hierdoor train je het gehele lichaam, in tegenstelling tot de vaak geïsoleerde spiergroepen in het krachthonk. X-IT is dan ook geschikt voor iedereen omdat je, onder begeleiding van onze ervaren instructeurs, alle oefeningen zo zwaar en inspannend kunt maken als je wilt en als bij je past.

  • Leeftijd: vanaf 14 jaar
  • Frequentie: 2 x per week
  • Lesduur: 1 uur
  • Contributie: € 22,- per maand (voor Taekwon-Do leden geldt 50% korting) of € 3,85 per les (10 strippenkaart)