HIIT Circuit staat voor High Intensity Interval Training in circuitvorm en is er speciaal voor hen die specifiek aan hun conditie, uithoudingsvermogen en krachtontwikkeling willen werken. In een uur werk je een circuit af waarin steeds diverse oefeningen gedaan worden. Hierbij wordt gebruik gemaakt van je eigen lichaamsgewicht en verschillende attributen zoals kettlebells, suspension trainers en weerstandsbanden.

Het is wetenschappelijk bewezen dat intervaltraining de beste methode is om snel tot resultaten te komen. Of het nu gaat om gewichtsverlies of krachttoename, intervaltraining is dé manier.

In tegenstelling tot individueel een rondje door de fitnesszaal of het krachthonk te maken, doe je HIIT Circuit samen met een groep gezellige en gemotiveerde mensen die je zullen aanmoedigen om het beste uit jezelf te halen. Daarnaast is iedere training anders en bestaan de circuits uit zogenaamde ‘functionele oefeningen’. Hierdoor train je het gehele lichaam, in tegenstelling tot de vaak geïsoleerde spiergroepen in het krachthonk. HIIT Circuit is dan ook geschikt voor iedereen omdat je, onder begeleiding van onze ervaren instructeurs, alle oefeningen zo zwaar en inspannend kunt maken als je wilt en als bij je past.

  • Leeftijd: vanaf 14 jaar
  • Frequentie: 2 x per week
  • Lesduur: 1 uur
  • Contributie: € 26,25 per maand (voor Taekwon-Do leden geldt 50% korting) of € 4,50 per les (10 strippenkaart)