In samenwerking met de gemeente Zuidplas en Sportstichting Zuidplas is het ons gelukt om buitentrainingen aan te bieden, naast de online-ZOOM-trainingen.

Op deze pagina vind je alle informatie over het buiten trainen ten tijde van de maatregelen omtrent het Coronavirus. Omdat er vanuit de gemeente en de Rijksoverheid specifieke regels gelden voor het mogen aanbieden van deze trainingen, is het belangrijk dat je de informatie op deze pagina goed leest en begrijpt.

In deze bijzondere tijden staan de gezondheid en veiligheid van onze leden extra hoog in het vaandel. Om er voor te kunnen zorgen dat er op een goede manier deelgenomen kan worden aan de buitentrainingen moet je op de hoogte zijn van het uitvoeringsprotocol en de regels waar we ons aan houden. Lees dit protocol dan ook goed door.

De belangrijkste punten:
  • Vooraf aanmelden via onderstaand formulier is verplicht (dit kan steeds tot dinsdagavond 20:00).
  • Heb je (lichte) klachten en/of koorts? Blijf thuis! Ook als iemand anders binnen het gezin/huishouden deze klachten heeft.
  • Omkleden en toiletbezoek is niet mogelijk op de trainingslocatie.
  • Je komt niet eerder dan 10 minuten van te voren.
  • Na de les vertrek je direct naar huis.
  • Het is niet mogelijk om tijdens de trainingen als toeschouwer te blijven kijken. Ouders/verzorgers/begeleiders hebben geen toegang tot de trainingslocatie.
  • Ben je 13 jaar en ouder? Dan houd je te allen tijde minimaal 1,5 meter afstand van andere personen.

 

Locatie

De buitentrainingen worden gehouden op het sportveld achter de Parkzoomhal in Nieuwerkerk a/d IJssel (geel omcirkelde gebied op onderstaande afbeelding). Toegang tot het terrein is via het hek bij Parkeerplaats P2 van het Polderbad (blauwe pijl op onderstaande afbeelding). Daar zullen de deelnemers worden verwelkomd en begeleid door een (assistent-)instructeur van Jungshin Kwan. Toegang tot het terrein zonder begeleiding van een (assistent-)instructeur is niet toegestaan!

Om zo veel mogelijk het contact met deelnemers van andere groepen en clubs te voorkomen, wordt er na de training gebruik gemaakt van een andere uitgang dan waar er naar binnen gegaan is. Deelnemers komen naar buiten door het hek, aangeven met de rode pijl op onderstaande afbeelding. Daar vandaan kunnen zij opgehaald worden of zelfstandig vertrekken naar huis.

 

Trainingstijden

Alle trainingen vinden (bij goed weer) op woensdagmiddag/-avond plaats. Mocht een training geen doorgang vinden, wordt dit uiterlijk op woensdagmiddag 15:00 uur gemeld op het door jou opgegegeven e-mailadres. De trainingen zijn volgens onderstaand rooster:

  1. Kids (4 t/m 7 jaar): 16:00 -16:45 uur
  2. Jeugd (8 t/m 12 jaar): 17:00 – 17:45 uur
  3. Junioren/senioren (vanaf 13 jaar): 18:00 – 18:45 uur

 

Meenemen naar de trainingen

In principe neem je zo min mogelijk mee naar de trainingen. Omkleden doe je bijvoorbeeld ook thuis, niet op de trainingslocatie. Ook waardevolle spullen laat je natuurlijk zo veel mogelijk thuis. Wat je wél mee moet nemen, zijn je beschermers (jeugd, junioren en senioren Taekwon-Do leden). Zorg er voor dat je deze op een makkelijke manier kunt vervoeren, bijv. in een degelijke sporttas.

 

Belangrijke en informatieve documentatie: