Sponsorkliks

Sinds kort werkt Jungshin Kwan samen met SponsorKliks.com. De club ontvangt een stukje sponsoring als er online wordt gekocht bij ruim honderd winkels, waaronder bekende zoals Bol.com, Wehkamp, Zalando en Booking.com. Ook als je eten laat bezorgen via Thuisbezorgd.nl of een restaurant reserveert via Dinnersite.nl ondersteun je onze club.

Waarschijnlijk koop of reserveer jij ook wel eens iets online en kun je ons dus helpen! En wat helemaal fantastisch is: het kost jou geen cent extra!

Dus mocht je gaan shoppen op internet, start dan op deze pagina (of klik op het Sponsorklikslogo hiernaast) en kies daar de webshop waar je naar op zoek bent. Je komt dan gewoon op de reguliere site van de betreffende shop terecht en krijgt dus de normale prijzen en aanbiedingen. De shop weet echter dat jij via onze site bent binnengekomen en zal per aankoop die je doet onze club sponsoren.

Sponsorkliks

Tanken en schenken

Bij tankstation Peut Moordrecht hebben ze een leuke actie waarmee je de club kunt steunen. Na iedere tankbeurt mag je daar namelijk in de winkel aangeven welke club je wilt steunen. Voor iedere getankte liter brandstof sponsoren zij dan onze club. Kijk voor meer informative op www.tankenschenk.nl of klik op het logo hiernaast voor de gegevens van tankstation Peut Moordrecht.

Na het tanken is het zaak dat je afrekent aan de kassa in de winkel. Vervolgens kan je op een tablet aangeven aan welk doel je jouw punten wilt doneren. Taekwon-Do club Jungshin Kwan is te vinden onder de categorie ‘Sport’.

Peut 'Van Gennep'

De Grote Clubactie

Een van de bekendste manieren om onze club te steunen is via ‘De Grote Clubactie’. Ieder jaar, rond september, verkopen onze leden loten voor deze actie. De opbrengst hiervan komt voor 80% ten goede aan onze club. Dit stelt ons weer in staat om diverse evenementen en actie’s te organiseren voor onze leden. Ook helpt het bijvoorbeeld om de kwaliteit van onze trainingsmaterialen en lessen op pijl te houden doordat we in staat zijn om deze nieuw in te kopen en te investeren in opleidingen voor onze (assistent-)instructeurs. Koop nu je loten direct via deze link.

Grote Club Actie