Cursus ‘Zelfverdediging voor vrouwen’ succesvol afgesloten

geplaatst in: Cursussen, Informatie | 0

In de maanden februari en maart organiseerde Jungshin Kwan de cursus ‘Zelfverdediging voor vrouwen’. Hierin werd onder andere aandacht besteed aan het hebben van de juiste houding, het aanleren van een aantal basis trap- en stoottechnieken en het bevrijden uit de greep van een aanvaller.

Een flinke groep vrouwen van diverse leeftijden durfde het aan om de cursus te volgen. Na een aantal leerzame en gezellige weken vond op woensdag 27 maart de laatste les plaats en dit was meteen ook een spannende. Om de cursus te volbrengen moest namelijk al het geleerde aangewend worden om uiteindelijk een houten plank door te slaan. Ondanks de zenuwen lukte het iedereen om deze uitdagende test te doorstaan. Soms tot grote verbazing van de cursisten zelf! Na het uitreiken van de deelnamecertificaten ging de enthousiaste groep nog op de foto.

Zowel deelnemers als instructeurs kunnen terugkijken op een geslaagde cursus!