Club tijdelijk gesloten i.v.m. Corona-maatregelen

geplaatst in: Informatie | 0

Beste leden,

Na het nieuws van gisteren over de aangescherpte maatregelen met betrekking tot de uitbraak van het nieuwe Corona-virus, hebben we getracht ons zo volledig mogelijk te laten informeren over de gevolgen voor, maar vooral onze verantwoordelijkheid als sportclub. Alle informatie in ogenschouw genomen, hebben we besloten om alle lessen en evenementen in ieder geval tot en met 31 maart aanstaande te annuleren.

Dit betekent tevens dat de eerder aangekondigde Kids Dag en Gupexamens van 28 maart helaas op dit moment geen doorgang zullen vinden. Zodra er meer duidelijk is over het hervatten van de trainingen, zullen we tevens op zoek gaan naar een alternatief voor deze evenementen.

We begrijpen dat dit voor velen een teleurstelling zal zijn, maar we stellen de gezondheid en veiligheid van onze leden (en hun vrienden en families) graag boven alles. We hopen dan ook op jullie begrip voor deze beslissing.

Mochten er nog vragen zijn met betrekking tot deze beslissing of de gevolgen hiervan, laat het ons dan vooral even weten via ons e-mailadres.

We wensen jullie veel gezondheid en hopen jullie snel weer in de Dojang te mogen begroeten.

Met vriendelijke groet,

Jungshin Kwan