Update ’trainingen tijdens Corona’

geplaatst in: Informatie | 0

Het heeft even wat voeten in de aarde gehad, maar we hebben toestemming gekregen van de gemeente Zuidplas om trainingen in de buitenlucht te mogen verzorgen. Dat is natuurlijk goed nieuws! Het betekent dat we elkaar weer in het echt kunnen gaan zien en dat we weer een stapje dichter bij de trainingen zijn, zoals we die normaal kenden. Vanaf heden zullen we dan ook de lessen op de woensdag gaan verplaatsen van online naar ‘in real life’ buitentrainingen.

Voor nu gelden er nog wel belangrijke maatregelen waar iedereen goed van op de hoogte moet zijn, om deze trainingen tot een succes te maken. Op dit onderdeel van onze website vind je alle info die je nodig hebt. Lees het goed door en we hopen iedereen snel weer in het echt te mogen begroeten!