Update: binnen trainen weer mogelijk!

geplaatst in: Informatie | 0

De kogel is door de kerk: we mogen weer binnen trainen! En dat ook al meteen vanaf vandaag (woensdag 1 juli)! Daarbij mogen we ook weer trainen zoals we dat gewend waren en hoeft er tijdens de trainingen geen 1,5 meter afstand meer gehouden te worden. Vanaf heden komen de buitentrainingen en online-trainingen dan ook te vervallen en gaan we weer volledig in de zaal trainen. Om dat mogelijk te maken, moeten we ons natuurlijk nog wel aan een aantal regels houden. Alle leden zijn inmiddels per e-mail op de hoogte gebracht van de geldende regels.

Belangrijke maatregelen en regels kort samengevat:

– Als jij (of iemand uit je huishouden) klachten hebt/hebben (o.a. verkoudheidsklachten, loopneus, niezen, keelpijn, hoesten, benauwdheid, verhoging, koorts) blijf je thuis.

– Bij aankomst en bij vertrek desinfecteer je grondig je handen.

– Iedereen van 13 t/m 17 jaar houdt vóór en ná de trainingen ten alle tijde 1,5 meter afstand tot personen van 18 jaar en ouder.

– Iedereen van 18 jaar en ouder houdt vóór en ná de trainingen ten alle tijde 1,5 meter afstand tot anderen.

– De kleedkamers zijn open, maar gebruiken we alleen om onze jas en schoenen achter te laten. Omkleden doe je thuis.

– Het is niet mogelijk om tijdens de lessen als toeschouwer te blijven kijken. Ouders/verzorgers/begeleiders hebben geen toegang tot de trainingslocatie.

– Je komt niet eerder dan 15 minuten vóór de training en ná de les vertrek je direct naar huis. We blijven niet hangen in de zaal, gang, kleedkamer of hal.

Naast deze regels, waar we ons met elkaar aan moeten houden, hebben we een paar aanpassingen in het rooster gedaan. Dit is o.a. nodig om iedereen voldoende ruimte te geven bij aankomst en vertrek. Let dus even goed op wanneer je kunt komen trainen en wanneer jouw les start en eindigt.

Rooster vanaf 1 juli t/m de zomervakantie (ook terug te vinden in de agenda):

Dinsdag (geen wijzigingen):

18:00 – 19:00 uur: Taekwon-Do (Jeugd, junioren en senioren gezamenlijk)

19:00 – 20:00 uur: Open Dojang

20:00 – 21:00 uur: X-IT

Woensdag:

16:00 – 16:45 uur: Kids Taekwon-Do

17:15 – 18:15 uur: Taekwon-Do (Jeugd)

18:45 – 19:45 uur: Taekwon-Do (Junioren/senioren)

Vrijdag

17:00 – 18:00 uur: Taekwon-Do (Jeugd)

18:30 – 19:30 uur: Taekwon-Do (Junioren/senioren)

20:00 – 21:00 uur: X-IT

We hopen jullie hiermee voor nu voldoende geïnformeerd te hebben en zien jullie heel graag weer terug tijdens de trainingen in onze zaal.