Lockdown & kerstvakantie

geplaatst in: Informatie | 0

Om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan, heeft de overheid besloten tot een algehele lockdown t/m in ieder geval dinsdag 19 januari 2021. Dit houd voor ons in dat we helaas tot die tijd in ieder geval geen fysieke/real-life trainingen kunnen organiseren.

Dit heeft ons doen besluiten om de kerstvakantie, die eigenlijk gepland stond van 21 december 2020 t/m 1 januari 2021 te vervroegen en per direct in te laten gaan. Dat betekent helaas wel dat we de laatste training van dit jaar reeds gehad hebben en dat we niet meer in de gelegenheid zijn om met elkaar het jaar af te sluiten en jullie persoonlijk hele fijne feestdagen te wensen. Dat doen we dan nu graag via deze weg alsnog. We hopen dat jullie er, ondanks alle beperkingen, een fijne tijd van maken en zien jullie graag snel en gezond weer terug.