Examendag april 2016

geplaatst in: Examens | 0

Zaterdag 2 april stond bij Taekwon-Do club Jungshin Kwan in het teken van examens. ’s Ochtends lieten de jongste leden (van 4 t/m 7 jaar) aan al het verzamelde publiek, op speelse wijze, zien wat ze de afgelopen maanden hebben geleerd. Naast de fysieke vaardigheden demonstreerden zij dat ze ook mentaal “hun mannetje staan”. Alle familieleden waren dan ook zeer onder de indruk en na een staande ovatie mochten dan ook alle 23 Kids Taekwon-Doïn hun nieuwe streepje in ontvangst nemen.

In de middag was het de beurt aan de jeugd, junioren en senioren om hun vorderingen te demonstreren. In twee groepen (A- en B-klasse) werd er, verdeeld over de dag, examen afgelegd voor zo’n beetje alle mogelijke graden. Onder meer de onderdelen stijlpatronen, sparren, breken en zelfverdediging passeerden de revue en na afloop konden de examinatoren niet meer dan tevreden zijn met de groei die deze groep doormaakt. Aan het eind van de middag werden maar liefst 27 nieuwe banden omgeknoopt!