Informatie SSTK Open 2018

geplaatst in: Informatie, Wedstrijden | 0

Aanstaande zaterdag (10 februari) zullen we met een groep van 22 deelnemers naar het ‘Sportschool Tim Kool Open’ toernooi in Pijnacker gaan. Inmiddels zijn de starttijden van iedereen bekend. Deze vind je onderaan dit bericht. Op de lijst staat of je ’s ochtends (9:00 uur aanwezig) of ’s middags (11:00 uur aanwezig) aan de beurt bent.

Er bestaat de mogelijkheid om gezamelijk naar Pijnacker te rijden. We zullen hiervoor om 08:15 uur vertrekken vanaf de Dojang in Nieuwerkerk a/d IJssel. Indien je liever op eigen gelegenheid of later wilt afreizen, is dit natuurlijk ook prima. Adresinformatie is te vinden in de agenda. Zorg er dan wel voor dat je om 08:45 uur aanwezig bent en je meldt bij Sabum Martijn of Sabum Patrick.

Graag tot zaterdag en alvast veel succes!

 

 

09:00 uur groep 11:00 uur groep
Kira Visser Jurre Bosselaar
Jonathan van Dalen Lars van Geffen
Daan Borst Dimitri Pronk
Dave Terlouw Chad Terlouw
Sam Mostert Joep Wijtman
Amy ten Brinke Vernon Pieternella
Sanne Wijtman
Matthew van Ginhoven
Yelitza Pieternella
Milan Pieternella
Stijn Koenen
Seb Hassing
Sari Hassing
Orlando Strijker
Luuk Geldhof
Dalisha van der Poel