Informatie SSTK Open 2019

geplaatst in: Informatie, Wedstrijden | 0

Aanstaande zaterdag (9 februari) zullen we met een groep van 17 deelnemers naar het ‘Sportschool Tim Kool Open’ toernooi in Pijnacker gaan. Inmiddels zijn de starttijden van iedereen bekend. Het complete overzicht vind je hier. Op de lijst staat wanneer jouw groep start. Graag wil de organisatie je vragen of je een half uur vóór deze tijd aanwezig bent. Enige uitzondering hierop is de groep van 9:00 uur. Die starten om 9:30 uur, maar je moet om 9:00 uur aanwezig zijn.

Er bestaat de mogelijkheid om gezamelijk naar Pijnacker te rijden. We zullen hiervoor om 08:30 uur vertrekken vanaf de Dojang in Nieuwerkerk a/d IJssel. Indien je liever op eigen gelegenheid of later wilt afreizen, is dit natuurlijk ook prima. Adresinformatie is te vinden in de agenda. Zorg er dan wel voor dat je op tijd aanwezig bent en je meldt bij Sabum Martijn of Sabum Patrick.

Graag tot zaterdag en alvast veel succes!