Eerste Taekwon-Do training Jungshin Kwan

geplaatst in: Algemeen | 0

Woensdag 5 september was het dan zover: de eerste training van Taekwon-Do club Jungshin Kwan in Nieuwerkerk aan den IJssel. Met een opkomst van 13 enthousiastelingen kunnen we terugkijken op een zeer geslaagde start van de introductiecursus.

Leroy, Mark, Roel, Melanie, Sander, Martin, Rocky, Inge, Rody, Tijmen, Menno, Charelle en Nick waagden de sprong in het diepe en maakten kennis met het enige, echte ITF Taekwon-Do. Na een rustige inleiding was het tijd voor wat actievere vormen en werden de eerste zweetdruppels zichtbaar. Tussendoor moest er uiteraard wel wat aan de techniek geschaafd worden maar al behoorlijk snel konden de schopkussens erbij gepakt worden. Daar werden alle technieken op volle kracht uitgevoerd en moesten de instructeurs hun best doen om alle stoten en trappen te incasseren. De tijd vloog werkelijk voorbij en na nog even de lenigheid te hebben getest was het al weer tijd om af te groeten.

Alle deelnemers bedankt voor jullie enthousiasme en we zien jullie graag volgende week!