Overweldigende opkomst eerste les Taekwon-Do Kids

geplaatst in: Algemeen | 0

Met 32 deelnemers was de eerste bijeenkomst van de Taekwon-Do Kids introductiecursus op vrijdag 7 september een groot succes. Wat was het ontzettend leuk om al deze enthousiaste kinderen aan het werk te zien! Sommige van hen waren bij binnenkomst al zeer actief, terwijl anderen eerst nog even rustig moesten wennen. Na het welkom heten vertelden de jongens en meiden allemaal waar ze op vakantie waren geweest en dat was gelijk een mooie stap naar het eilandenspel. Al snel was iedereen op de vlucht voor de grote haai!

Daarna werden de 4 luisterhoudingen uitgelegd en geoefend en na een korte pauze konden we aan de slag met de eerste echte Taekwon-Do techniek: het opwaarts blok. Na wat droog oefenen kon er al snel getest worden of deze techniek er goed in zat. Daarvoor werd gebruik gemaakt van de flexibeams!

De tijd vloog voorbij en na 45 minuten was het tijd om, na een rijtje super highfives, terug naar de papa’s en mama’s te rennen.

Niels, Kai, Mick, Milan, Tim, Matteo, Max, Riley, Leroy, Mikao, Chantal, Michael, Luca, Maik, Bram, Meike, Senna, William, Thomas, Mees, Ozzy, Kayleigh, Naoh, Kiki, Lisa, Jeno, Ruben en iedereen waarvan we de naam helaas niet onthouden hebben, ontzettend bedankt voor jullie enthousiasme en inzet! Op onze Facebook-pagina staan inmiddels een aantal leuke foto’s!

Uiteraard gaan we volgende week weer verder en hopen we op net zo veel enthousiasme als deze week!