Europees kampioen op bezoek

geplaatst in: Algemeen | 0

Op vrijdag 24 mei mocht Jungshin Kwan een speciale gast verwelkomen. Sabum Tim Kool (4Dan) wilde graag een keer meedoen met een training en hij was dan natuurlijk ook van harte welkom!

Sabum Tim is een zeer bekende naam in de Taekwon-Do wereld (zowel in binnen- als buitenland) en heeft een grote reputatie binnen onze sport. Hij heeft zijn eigen sportschool, organiseert jaarlijks een groot Taekwon-Do toernooi en heeft in het verleden al vele grote prijzen mogen winnen op diverse kampioenschappen. Op het afgelopen EK in Zweden (3 t/m 5 Mei) heeft hij zelfs goud gewonnen op het onderdeel sparren. Voor de leden van Jungshin Kwan was dit bezoek dan ook een mooie gelegenheid om samen te trainen met een heuse Europees kampioen!

Het was een flink intensieve training met veel kracht-, conditie- en sparringselementen. Uiteraard liet niemand de kans liggen om tijdens een aantal partijtjes zijn geluk eens te beproeven en Sabum Tim uit te dagen. Hierdoor kon iedereen al snel van dichtbij kennis maken met de handschoenen van de Sabum, die met veel plezier en goede tips de leden nog verder wist te enthousiasmeren.

Er werd afgesloten met een potje groepssparren waarin de danhouders flink aan de bak mochten tegen de leerlingen, wat voor veel grappige momenten zorgde. Na afloop was iedereen het er over eens dat dit een erg leuke ervaring was en we allemaal nog veel kunnen leren.