Brons op Wereldkampioenschap

geplaatst in: Wedstrijden | 0

Sabum Patrick heeft op het WK een bronzen medaille in de wacht gesleept! Samen met zijn teamgenoten (Tim Kool, Mitchell Arens, Bryan van de Westerlaken, Roy den Hollander en Cees Wijnen) wist hij bij het team sparren de derde plaats te pakken op dit grote en belangrijke toernooi.

Na in de voorrondes Kazachstan simpel te hebben verslagen, volgde in de tweede ronde Finland. De winst kostte hier iets meer moeite, maar werd uiteindelijk toch behaald. In de kwartfinales troffen de mannen het team van Canada, waartegen de laatste partij beslissend was en nipt de zegen werd gepakt binnen de reguliere speelrondes. Tot slot was het team van Ierland, de latere wereldkampioenen, helaas iets te sterk voor de heren in de halve finale.

Al met al een prachtig resultaat voor onze Sabum!

Het Nederlands Team won in totaal 4 prijzen waarvan 1 goud (Mitchell Arens, individueel sparring senior heren +85 kg), 1 zilver (Akram el Missaoui, individueel sparring junior heren -68 kg) en twee brons (Maxime de Wit, individueel sparring junior dames -60 kg en bovengenoemde mannen in senior heren team sparring).