Sabum Patrick naar WK

geplaatst in: Wedstrijden | 0

Deze week vind in het zonnige Benidorm (Spanje) het wereldkampioenschap I.T.F. Taekwon-Do plaats en ook ditmaal is Sabum Patrick geselecteerd om de Nederlandse eer te verdedigen. Samen met nog 18 andere selectieleden (waaronder o.a. Boosabum Bo Rook, vaste gast bij onze club) gaat hij ervoor strijden om zo veel mogelijk prijzen terug naar Nederland te krijgen.

Het toernooi start op donderdag 24 en zal tot en met zondag 27 oktober duren. Met in totaal zo’n 1050 deelnemers belooft het een lange en drukke, maar ook zeker een mooie week te worden. Sabum Patrick is geselecteerd voor de onderdelen ‘Senior heren Individueel Tul 4e – 6e Dan’ en ‘Senior heren Team Sparring‘ welke respectievelijk op donderdag en zondag plaats zullen vinden.

Namens heel Jungshin Kwan wensen we Sabum Patrick heel veel succes!