Afsluiting succesvolle cursus ‘Zelfverdediging voor vrouwen’

geplaatst in: Cursussen | 0

Gedurende de maanden oktober en november organiseerde Jungshin Kwan voor de tweede maal de cursus ‘Zelfverdediging voor Vrouwen’. In deze zes weken durende cursus leren vrouwen een aantal basis trap- en stoottechnieken, het bevrijden uit de greep van een aanvaller, maar bovenal het hebben van een sterke en juiste houding en mindset.

Een gezellige groep vrouwen van diverse leeftijden durfde het aan om zich ditmaal in te schrijven en de cursus te volgen. Op woensdag 13 november jl. vond de laatste les plaats. Als afsluiting van de cursus werd er teruggepakt op al het geleerde van de afgelopen weken en moest alle fysieke (maar zeker ook mentale) kracht aangewend worden om uiteindelijk een houten plankje door te slaan. Ondanks de zenuwen lukte het iedereen in één keer om deze uitdaging te voltooien. Soms tot grote verbazing van de cursisten zelf! Na het uitreiken van de deelnamecertificaten ging de enthousiaste groep nog op de foto.

De feedback van de cursisten was lovend en zowel deelnemers als instructeurs kunnen dan ook terugkijken op wederom een zeer geslaagde cursus.