Start nieuwe seizoen

geplaatst in: Informatie | 0

In de week van 1 september 2014 begint het nieuwe seizoen voor Jungshin Kwan. Na zes weekjes zomervakantie, waarin iedereen lekker heeft kunnen genieten van zon, zee, strand en lekker eten, is het weer tijd om aan de slag te gaan. En of je doel nu is om die vakantiekilootjes er weer af te trainen, een volgende graad te behalen of misschien wel mooie prijzen te winnen op wedstrijden, met elkaar gaan we ervoor zorgen dat het weer een leuk, gezellig en succesvol seizoen wordt.

Nog een paar dagen dus en dan starten de reguliere trainingen weer. Daarnaast staan er weer diverse leuke evenementen op het programma. Denk bijvoorbeeld aan het zomerkamp in Zeeland (12 t/m 14 september), een strandtraining voor de jeugd/junioren/senioren (20 september), scheidsrechterscursussen voor blauwe band en hoger (20 september), Battle of Utrecht (5 oktober) en natuurlijk de volgende Kids-dagen en Gupexamens. In de agenda is de planning voor de komende maanden ook bijgewerkt. Kijk dus goed wat er allemaal staat te gebeuren en houdt hem regelmatig in de gaten!

We hopen dat jullie hebben genoten van de zomer en we kijken er naar uit om jullie weer te zien en al jullie belevenissen te horen. Daarnaast hopen we dat jullie er, net als wij, weer veel zin in hebben om te gaan starten. Graag tot op de trainingen!