Voorbereidingen NK 2015

geplaatst in: Algemeen, Wedstrijden | 0

De voorbereidingen op het aankomende Nederlands kampioenschap zijn in volle gang. Een recordaantal van 19 leden van onze club hebben zich ingeschreven voor dit prestigieuze toernooi wat komende zondag in Middelburg gehouden zal worden.

Als onderdeel van deze voorbereiding, werd er op zondag 1 november een twee uur durende, extra training georganiseerd om de puntjes op de ‘i’ te zetten en alle procedures van de verschillende onderdelen helder te krijgen. Alle onderdelen waaraan deelgenomen wordt, kwamen aan bod; Tukgi (gesprongen technieken), Tul (stijlpatronen), Jayu Matsogi (vrij sparren) en Gyok-Pa (breektechnieken). Ook waren bijna alle deelnemers aanwezig, waardoor er gezamelijk met alle (assistent) coaches in en aan een goede sfeer gewerkt kon worden. Daarnaast was scheidsrechter Hans ook van de partij om de deelnemers te voorzien van de laatste aandachtspuntjes vanuit scheidsrechtersperspectief.

Via deze weg willen we Bram, Chad, Daphne, David, Eric, Francis, Jasper, Jurre, Kai, Leo, Magteld, Marije, Mark, Mikey, Mirte, Murron, Sjoerd, Sabum Martijn en Sabum Patrick heel veel succes wensen!