Verslag SSTK Open 2016

geplaatst in: Wedstrijden | 0

Op zaterdag 13 februari jl. was Taekwon-Do club Jungshin Kwan goed vertegenwoordigd op het Sportschool Tim Kool Open te Pijnacker. Dit toernooi, speciaal voor beginners, is dusdanig georganiseerd dat iedereen in een gemoedelijke sfeer ervaring op kan doen. Er werd dan ook niet actief gecoacht en de partijen voelden vriendschappelijk aan. Natuurlijk was het ook een mooi moment om te kijken hoe iedereen er voor staat en aan welke punten er nog gewerkt moet worden. Op vier velden werden de poules voor de stijlpatronen en het sparren gedraaid en ook Hans was weer van de partij om te helpen als scheidsrechter.

Op het onderdeel stijlpatronen wist Mees een 2e plaats te behalen en sleepte David het goud in de wacht. Bij het sparren behaalde vader en zoon, Vernon en Milan, respectievelijk een 3e en 2e plaats. Daarnaast was er een 3e plaats voor Inge en sleepte David zijn tweede beker in de wacht, ditmaal een zilveren.

Natuurlijk hebben ook Chantal, Michael, Daphne, Senna, Jesse, Andrew, Dimitri, Koen, Simon, Kai, Chad, Lars, Lars, Jurre, Esha, Joep, Laura en Murron hun uiterste best gedaan en laten zien wat ze waard zijn. Mede omdat iedereen minimaal twee rondes heeft gedaan was dit weer een mooie ervaring en omdat het meedoen vandaag voorop stond was er na afloop dan ook voor iedereen een medaille.