UPDATE: Informatie SSTK Open 2016

geplaatst in: Informatie, Wedstrijden | 0

Aanstaande zaterdag (13 februari) zullen we met een groep van 23 deelnemers naar het ‘Sportschool Tim Kool Open’ toernooi in Pijnacker gaan. Inmiddels zijn de starttijden van iedereen bekend. Deze vind je hier. Op de lijst staat of je ’s ochtends (9:00 uur aanwezig) of ’s middags (12:30 uur starttijd, dus voor deze tijd aanwezig zijn) aan de beurt bent.

Er bestaat de mogelijkheid om gezamelijk naar Pijnacker te rijden. We zullen hiervoor om 08:15 uur vertrekken vanaf de Dojang in Nieuwerkerk a/d IJssel. Indien je liever op eigen gelegenheid of later wilt afreizen, is dit natuurlijk ook prima. Adresinformatie is te vinden in de agenda. Zorg er dan wel voor dat je op tijd aanwezig bent en je meldt bij Sabum Martijn of Sabum Patrick.

Graag tot zaterdag en alvast veel succes!

 

* UPDATE vrijdag 12-02: de startlijst is nu volledig en alle deelnemers staan er correct op. De link naar deze lijst is aangepast.