Resultaat Grote Clubactie 2015

geplaatst in: Algemeen | 0

De afgelopen maanden heeft iedereen hard zijn best gedaan om zo veel mogelijk loten voor de Grote Clubactie te verkopen en inmiddels is het resultaat bekend! In totaal zijn er 779 loten verkocht!

Een prachtig resultaat dat tot stand is gekomen door gezamenlijke inzet van alle leden. Daarom willen we via deze weg iedereen heel erg bedanken voor de tijd en moeite die ook dit jaar weer in het verkopen is gestoken. We weten dat dit niet altijd even makkelijk is door de vele andere clubs en verenigingen in de regio waarvan de leden de deuren langsgaan. En de diverse andere acties (Kinderpostzegels, Jantje beton, etc.) die gedurende dezelfde periode lopen. Ondanks dat zijn we heel trots op het uiteindelijke resultaat en zijn we alle lotenkopers die onze club een warm hart toe dragen heel dankbaar.

Ondanks dat iedereen hard zijn best heeft gedaan, willen we graag de drie topverkopers van dit jaar nog even in het zonnetje zetten:

  1. Magteld
  2. Matthew
  3. Kaidan

Zij hebben individueel de meeste loten weten te verkopen en hebben allen hiervoor een mooie herinneringsplaque in ontvangst mogen nemen.

Tevens willen we de kopers van een Superlot graag nog eenmaal extra noemen vanwege hun substantiele bijdrage aan het eindresultaat:

  • Osteonieuwerkerk
  • The Brick Company (Leo van der Haven)
  • Eric van Ravens
  • D.E. de Boer

Allen nogmaals hartelijk dank en vergeet niet de trekking van de loterij in de gaten te houden. De uitslag is inmiddels bekend en lotnummers kunnen gecheckt worden via de website van de Grote Clubactie. We wensen iedereen veel geluk en horen het graag als er lotenkopers in de prijzen zijn gevallen!