Sabum Martijn ontvangt LSR-diploma

geplaatst in: Informatie | 0

Als eerste in Nederland ontving Sabum Martijn afgelopen week zijn diploma voor de opleiding tot LSR-docent. Met deze erkenning op het niveau van ‘Opleider niveau 5’ binnen de KSS (Kwalificatie Structuur Sport) van het NOC*NSF, heeft Jungshin Kwan op dit moment de eerste en enige docent in huis die gekwalificeerd is om andere I.T.F. Taekwon-Do instructeurs op te leiden en bij te scholen.

Op dit moment doet Sabum Martijn dit voor I.T.F. Nederland in de vorm van de I.T.S.-opleiding (I.T.F. Taekwon-Do Sportleider), waarbij (potentiële) instructeurs hun kennis en vaardigheden op o.a. het gebied van didactiek, methodiek en pedagogiek kunnen verkrijgen en updaten. Zoals jullie hebben kunnen lezen in dit artikel, volgt onze Hans op dit moment de A-I.T.S. variant van deze opleiding.

Mede hiermee geeft Jungshin Kwan blijk van haar streven om kwalitatief goede lessen te verzorgen, een hoog kennisniveau binnen de club aan te houden en te investeren in de toekomst.