Sabum Patrick naar EK 2016

geplaatst in: Wedstrijden | 0

Komende week wordt van 28 april t/m 1 mei het Europees kampioenschap I.T.F. Taekwon-Do gehouden in Tampere, Finland. Ook ditmaal is Sabum Patrick weer geselecteerd om deel uit te maken van de Nederlandse delegatie die naar dit prestigieuze evenement zal afreizen. Hij zal ons land (en onze club) vertegenwoordigen op het onderdeel ‘Tul senior heren 4e t/m 6e Dan’.

Alle belevenissen van de selectie kunnen worden gevolgd via de Facebookpagina van de nationale bond (I.T.F. Nederland) alwaar verschillende reporters, waarvan Sabum Patrick er één is (check #SabumPatrickReports), allerlei reportages, foto’s, video’s en zelfs live-streams zullen verzorgen. Natuurlijk zullen ook via onze eigen Facebookpagina verschillende updates volgen. Dus ‘like’ alvast deze pagina’s om niets te missen!

Namens heel Jungshin Kwan wensen we Sabum Patrick veel succes!