Aankondiging ‘JSK Tul Day’

geplaatst in: Cursussen, Informatie | 0

Poster JSK Tul DayOp zaterdag 29 oktober aanstaande organiseren we voor het eerst de ‘JSK Tul Day’! Op deze speciale trainingsdag behandelen we uitgebreid alle Guphouder-patronen van Saju Jirugi t/m Chong-Moo Tul. Een mooie gelegenheid om een nieuw patroon te leren of de patronen die je al kent te verbeteren en je kennis ervan te verbreden.

Iedereen is welkom om mee te trainen en aan te sluiten op een moment dat het hem/haar uitkomt. De enige beperking is dat je kan meetrainen t/m het patroon wat je voor de volgende graad moet kennen. Bijvoorbeeld: iemand met een 8ste Gup (gele band) kan van 10:00 tot ± 11:30 uur (t/m Dan-Gun Tul) meedoen.

Alle informatie in het kort:

  • Wanneer: zaterdag 29 oktober 2016
  • Waar: Dojang van Jungshin Kwan (onze reguliere trainingslocatie aan de Donge, Brede school Esse Zoom).
  • Wie: alle jeugd, junior en senior Taekwon-Do leden.
  • Deur open: 09:45 uur
  • Start: 10:00 uur (zie schema op poster, klik op de afbeelding voor meer details).
  • Inloop op later moment: 5 minuten voor aanvang van een nieuw patroon/tijdslot.
  • Meenemen: Dobok, band, evt. flesje water, evt. aantekeningmateriaal.
  • Eigen bijdrage: €1,- per deelnemer (contant, bij binnenkomst)