Zomerkamp 2018

geplaatst in: Informatie | 0

Net als in eerdere jaren organiseren we ook dit jaar weer een tof kamp voor onze Taekwon-Do leden (jeugd, junioren en senioren: vanaf 8 jaar). Aangezien ons verblijf in Summercamp Heino vorig jaar zo goed is bevallen, willen we hier dit jaar graag terugkeren. Tijdens het kamp komen alle facetten van Taekwon-Do aan bod, er zal hard worden getraind, maar er is zeker ook aandacht voor ontspanning en gezelligheid. De precieze invulling blijft natuurlijk nog even een verrassing, maar dat we heel veel lol zullen hebben met elkaar staat al wel vast!

Het kamp zal van 7 t/m 9 september plaatsvinden en er zijn nog enkele plekken beschikbaar! Als je dus nog niet ingeschreven had, is er nog een mogelijkheid om dat alsnog te doen. Maar wees snel, want de plaatsen zijn beperkt.

Hier vind je een aantal ervaringen van vorig jaar en wil je direct inschrijven of meer info? Download dan hier het inschrijfformulier en hopelijk kan jij ook genieten van een supertof weekend.