We gaan weer van start!

geplaatst in: Algemeen | 0

Yessss, de zomervakantie is afgelopen en het nieuwe seizoen kan beginnen! Vanaf vandaag gaan we dan ook weer hard aan de slag in de Dojang (zaal). Wie heeft doorgetraind in de vakantie heeft wellicht een makkie, voor de rest zal het even bikkelen en in het geheugen graven, worden. Maar natuurlijk altijd met de nodige lol, zoals jullie van ons gewend zijn.

Mocht je willen weten welke evenementen er aan komen; in de agenda staat alweer het een en ander gepland. Zo gaan we volgende week eerst op kamp met een groot aantal jeugd, junior en senior leden (we hebben nog een enkel plekje over, mocht je nog getwijfeld hebben). Daarnaast staan er ook weer wat toernooien en mogelijke examendata op de planning. Zorg dat je niets mist!

Wij hebben er weer zin in en we hopen jullie ook! Graag tot snel in de Dojang!