Zomerkamp en aangepast rooster

geplaatst in: Informatie | 0

Aanstaande vrijdag gaan we met een flink aantal van onze jeugd, junior en senior leden op kamp naar Summercamp Heino. Inmiddels hebben alle deelnemers de laatste informatie per e-mail ontvangen en is de organisatie bezig met het regelen van de laatste zaken. Omdat onze bus vrijdag om 17:30 uur vertrekt, vragen we alle deelnemers om uiterlijk om 17:15 uur aanwezig te zijn. We hebben dan voldoende tijd om alle bagage in te laden, iedereen rustig een zitplaats te laten vinden en alle ouders/verzorgers gedag te zeggen.

Vanwege ons (zomer)kamp zullen de reguliere vrijdaglessen niet doorgaan. Alle Kids-leden die normaal gesproken op vrijdag trainen, mogen deze week eenmalig meedoen op de woensdag (5 september om 17:00 uur). De trainingen voor de jeugd, junioren en senioren komen te vervallen, evenals de X-IT training. We danken jullie voor het begrip hiervoor.

Zoals altijd, houd de agenda goed in te gaten om te weten wanneer er afwijkingen in het rooster zijn. Daarnaast vind je hier alle komende evenementen zoals wedstrijden, landelijke trainingen en examendata. En voor het laatste nieuws volg je op op Facebook, Instagram of Twitter.