Grote Clubactie 2018 van start!

geplaatst in: Informatie | 0

Het is weer zo ver: De Grote Clubactie 2018 is van start. Vanaf vandaag gaan onze leden op pad om zo veel mogelijk loten te verkopen en zo geld op te halen om onze geweldige club te ondersteunen. Van ieder lot wat verkocht wordt, gaat namelijk een groot deel naar onze club. Zo blijft het mogelijk om met de beste materialen te blijven trainen en de kennis en vaardigheden van onze instructeurs up-to date te houden.

Naast dat onze club gesteund wordt met deze opbrengsten, krijgen lotenkopers de kans om geweldige prijzen te winnen. Als bonus is het dit jaar ook nog eens zo dat onze leden met de verkoop kunnen sparen voor hun eigen voordeel. Hoe alles werkt staat in de brief voor lotenverkopers.

Mocht je afgelopen week nog niet op de training geweest zijn, meld je dan de eerstvolgende keer vooral even bij de Sabum. Je ontvangt dan uiteraard alsnog een verkoopboekje. En mocht je geïnteresseerd zijn in het kopen van loten, maar er is nog geen lid van ons bij je langs geweest. Via deze link kan je ook direct bij ons loten kopen.