ITF Battle 2018

geplaatst in: Wedstrijden | 0

Afgelopen zondag werd de 2018-editie van de ITF Battle georganiseerd. Aan dit leuke toernooi in Utrecht deden 7 leden van Jungshin Kwan mee en zij kwamen met maar liefst vijf prijzen terug!

Op het onderdeel stijlpatronen wist Matthew van Ginhoven een 3e plaats te bemachtigen. Judith Visser wist al haar partijen te winnen en mocht op het hoogste podium klimmen om haar gouden medaille in ontvangst te nemen.

Bij het onderdeel springen moest Kira Visser in een grote poule, flink aan de slag. Er waren dan ook heel wat rondes nodig (waarbij het doel steeds hoger wordt gehangen) om de winnaar te bepalen. Uiteindelijk was Kira de enige deelnemer die de plank ruim 35cm boven haar eigen hoofd wist te raken en werd ze eerste.

Het laatste onderdeel van de dag is traditioneel het sparren en ook daarbij liet de club uit Nieuwerkerk aan den IJssel zich gelden. Chad Terlouw moest al zijn doorzettingsvermogen aanspreken en sleepte een zwaarbevochten bronzen plak in de wacht. Judith Visser drong door tot de finale en trof daar dezelfde tegenstander als bij de stijlpatronen. Ook ditmaal wist Judith haar te overklassen en zo won ze haar tweede gouden medaille van de dag!
Al met al kunnen de deelnemers terugkijken op een zeer succesvol toernooi en kijkt de club met vertrouwen uit naar het Nederlands Kampioenschap dat begin november plaatsvindt.