Verslag FlevoCup 2019

geplaatst in: Wedstrijden | 0

Op zondag 10 maart gingen wij met wel 14 deelnemers, 3 scheidsrechters en 3 coaches van Taekwon-Do club Jungshin Kwan naar de FlevoCup in Harderwijk. Er werd hard gestreden op de onderdelen Tul (stijlpatronen) en sparren. Alle deelnemers hebben het getrainde goed en krachtig kunnen laten zien tijdens de wedstrijd. Met 13 plekken op het erepodium als resultaat: een gouden beker voor Marije Clavaux en Matthew van Ginhoven voor Tul. Amy ten Brinke, Dalisha van der Poel, Judith Visser en Anneloes ten Brinke behaalden hier een zilveren beker. Een derde plaats was er voor Robert van Ginhoven, Kira Visser en Sam Mostert. Bij het onderdeel sparren sleepte Judith haar tweede beker binnen, dit keer goud! Ook voor Sjoerd Eshuis was er een gouden beker. Kaya Oosterom en Kira Visser behaalden een tweede plaats bij sparren. Al met al een zeer geslaagde dag voor Jungshin Kwan.

* Verslag door Regina en Magteld