Zomerkamp en aangepast rooster

geplaatst in: Informatie | 0

Yes! Het is zover! Vandaag gaan we weer gezellig met een flink aantal van onze jeugd, junior en senior leden op kamp naar Summercamp Heino. Inmiddels hebben alle deelnemers de laatste informatie per e-mail ontvangen en is het organisatiecommitee er helemaal klaar voor. Omdat onze bus om 17:30 uur vertrekt, vragen we alle deelnemers om uiterlijk om 17:15 uur aanwezig te zijn. We hebben dan voldoende tijd om alle bagage in te laden, iedereen rustig een zitplaats te laten vinden en alle ouders/verzorgers gedag te zeggen.

Vanwege ons zomerkamp zullen de reguliere vrijdaglessen niet doorgaan. We danken jullie voor het begrip hiervoor.

Zoals altijd, houd de agenda goed in te gaten om te weten wanneer er afwijkingen in het rooster zijn. Daarnaast vind je hier alle komende evenementen zoals wedstrijden, landelijke trainingen en examendata. En voor het laatste nieuws volg je ons op Facebook, Instagram of Twitter.