Herfstvakantie – aangepast rooster

geplaatst in: Informatie | 0

Deze herfstvakantie (21 t/m 25 oktober 2019) worden er werkzaamheden uitgevoerd aan de kleedkamers van de zaal waar wij normaal gesproken trainen. Daarom mogen wij helaas geen gebruik maken van onze reguliere trainingslocatie gedurende deze week. We hebben dan ook noodgedwongen het rooster moeten aanpassen en zullen alleen één Taekwon-Do les kunnen verzorgen op een andere locatie.

Op vrijdag 25 oktober zal er een Taekwon-Do training zijn van 18:00 – 19:30 uur voor alle jeugd, junior en senior leden op een andere locatie, namelijk: Kroonkruid 107 in Nieuwerkerk a/d IJssel. We hopen jullie daar te zien.

Voor de Kids en X-ITers is het dus helaas een weekje stilzitten. Hen hopen we natuurlijk na de vakantie (vanaf 28 oktober) gewoon weer te zien op onze vertrouwde locatie.