Boosabum Marko v/d Braak on tour

geplaatst in: Algemeen | 0

Op vrijdag 8 maart was Boosabum Marko v/d Braak, samen met zijn vrouw Karina en zoontje Luuk, te gast bij Jungshin Kwan. Boosabum Marko heeft de eerste Dan en traint bij Chong Do Kwan uit Son en Breugel. Hij heeft zich tot doel gesteld om alle scholen van ITF Nederland te bezoeken is in het kader hiervan reeds op bezoek geweest bij scholen in Groningen, Heeze en Capelle a/d IJssel. Op deze manier wil hij kijken hoe er bij de verschillende scholen getraind wordt en zelf meer ervaring en ideeën opdoen voor zijn eigen training. Een verslag van zijn eerdere bezoeken is te lezen op de website van ITF Nederland.

Boosabum Marko deed mee met de Taekwon-Do training, maar in het uur wat hieraan vooraf ging deed zijn zoontje Luuk mee met de les Kids Taekwon-Do. Luuk doet zelf aan TKD Tigers (een vergelijkbaar programma als Kids Taekwon-Do) en had ook zijn zwart/oranje tenue meegenomen om lekker in te trainen. Zowel vader als zoon hebben nu dus kennis gemaakt met Jungshin Kwan. Wij vonden het heel leuk om beiden als gast te mogen ontvangen en wensen ze nog veel plezier op hun reis door Nederland.