Taekwon-Do op basisscholen Nieuwerkerk a/d IJssel

geplaatst in: Algemeen, Cursussen, Informatie | 0

Afgelopen weken hebben zo’n 400 leerlingen van diverse scholen in Nieuwerkerk a/d IJssel kennis mogen maken met Taekwon-Do. Dit gebeurde tijdens de gymlessen op hun school in het kader van het BRAinS+ project van de gemeente Zuidplas. De leerlingen mochten ervaren hoe het is om tegen een kussentje te slaan en schoppen, een stok af te weren en zich los te maken uit verschillende grepen. Daarnaast werd er natuurlijk ook aandacht besteed aan de tenets (de morele normen en waarden) van Taekwon-Do.

Nog even wat cijfertjes: in totaal hebben Sabum Patrick en Boosabum Martijn 42 workshops gegeven aan 14 groepen van drie verschillende scholen. Graag willen we alle betrokken leerlingen en docenten van de Elimschool, de Wingerd en de Prins Willem Alexanderschool hartelijk bedanken voor hun enthousiasme en inzet!

Neem ook vooral nog even een kijkje op onderstaande websites voor een aantal leuke verslagjes en foto’s: