Uitslag Grote Clubactie 2013

geplaatst in: Informatie | 0

Dinsdagavond 10 november waren Sabum Patrick en Boosabum Martijn aanwezig op de Grote Clubavond bij Opel dealer Eef en Huub in Capelle a/d IJssel. Hier kregen zij symbolisch een cheque uitgereikt met de opbrengst van de Grote Clubactie van dit jaar. Met meer dan 700 verkochte loten is de opbrengst ruim €1800,-. Een prachtig resultaat waar de club ontzettend blij mee is en weer mooie dingen van gedaan kunnen worden.

Inmiddels is de trekking van de loterij geweest en kunnen alle lotenkopers gaan kijken of er op hun lot(en) misschien wel een mooie prijs is gevallen. Op de website van de Grote Clubactie kan je kijken of jij bij de winnaars hoort!

Naast deze algemene loterij, hadden we ook onze eigen verkoopwedstrijd. De top 3 verkopers van dit jaar waren:

1.) Matthew van Ginhoven (113 verkochte loten)

2.) Mikey Jansen (100 verkochte loten)

3.) Milan Plooij (50 verkochte loten)

Deze drie winnaars hebben hun prijzen inmiddels ontvangen en we hopen dat ze er veel plezier van hebben.

Graag willen wij iedereen via deze weg heel hartelijk bedanken voor het kopen en verkopen van de loten. Zonder jullie hulp was dit resultaat niet mogelijk en daar zijn we een ieder zeer erkentelijk voor! Hopelijk mogen we volgend jaar weer op jullie geweldige inzet rekenen om een minstens zo mooi resultaat neer te zetten.