Grote Clubactie 2014

geplaatst in: Informatie | 0

Net als vorig jaar, doet Jungshin Kwan in 2014 weer mee met de Grote Clubactie. Sinds zaterdag 13 september zijn alle leden hard aan de slag gegaan om zo veel mogelijk loten te verkopen. Vorig jaar was deze actie een groot succes voor onze club: we verkochten met elkaar meer dan 700 loten! Van de opbrengst konden we mooie materialen kopen waar we allemaal profijt van hebben. Zodoende trainen we nu altijd op onze mooie, grote vloer van puzzelmatten. Ook dit jaar rekenen we op de enthousiaste inzet van onze leden om het resultaat van vorig jaar te overtreffen, maar op z’n minst te evenaren.

Met de Grote Clubactie kunnen de lotenkopers mooie prijzen winnen, maar ook onze verkopers kunnen in de prijzen vallen. Zo stelt de organisatie diverse prijzen beschikbaar voor de beste lotenverkopers van heel Nederland. Daarnaast ontvangt iedereen die minimaal 20 loten verkoopt een gratis toegangsbewijs voor een pretpark en stelt onze sponsor (Horloge.com) een mooi prijzenpakket beschikbaar voor de beste lotenverkoper van onze club! Reden genoeg dus om zo veel mogelijk loten te verkopen.

Lees je dit nieuwsbericht, is er (nog) geen verkoper van onze club aan de deur geweest en wil je onze actie toch steunen? Dit jaar kan je ook online loten kopen! Hiervoor ga je naar onze actiepagina en klik op de knop ‘Koop’ rechtsbovenin. Alvast heel erg bedankt voor jullie steun!