Strandtraining I.T.F. Nederland

geplaatst in: Algemeen | 0

Op zaterdag 20 september organiseerde Taekwon-Do vereniging Oh Do Kwan een strandtraining op het strand van Hoek van Holland voor alle Taekwon-Do leden van onze bond. Ondanks dat de delegatie van Jungshin Kwan slechts uit zes personen bestond, was het een drukbezocht evenement met deelnemers van zo’n zes verschillende Taekwon-Do clubs uit Nederland.

Het was een zeer gezellige dag waarop er veel werd gelachen, maar ook hard getraind. Het weer was perfect en er viel dan ook geen enkel drupje regen. Desondanks bleef niemand droog, want een duik in het frisse water van de Noordzee mocht natuurlijk niet ontbreken.

Na twee uur plezier in het mulle zand was het tijd om de natte dobok te verruilen voor droge kleding en weer huiswaarts te keren met een lekkere warme douche in het vooruitzicht. Iedereen was het er over eens: volgende keer zijn we zeker weer van de partij!