Battle of Utrecht 2014

geplaatst in: Wedstrijden | 0

De Battle of Utrecht is inmiddels een vaste waarde op de agenda van Jungshin Kwan en op zondag 5 oktober werd de 2014 editie van dit toernooi gehouden. Met een delegatie van vijf deelnemers, één scheidsrechter en een coach werd al vroeg vertrokken naar Utrecht om op tijd te zijn voor de meting, weging en de scheidsrechter- en coachbijeenkomsten.

Bijna alle deelnemers van onze club deden mee aan twee onderdelen; David, Jasper, Mark en Sander deden allen mee aan Tul en sparren. Alleen Victor liet de Tul deze keer links liggen en kwam alleen uit op het onderdeel sparren. Zoals verwacht werd het dus een drukke dag als coach voor Sabum Patrick, maar met mooie resultaten:

  • Jasper brons voor sparren en zilver voor Tul

  • Victor brons voor sparren

  • Mark zilver voor sparren

Naast dat het voor de deelnemers een spannende dag was, stond ook Hans voor een uitdaging. Hij ging namelijk voor het eerst mee als scheidsrechter en mocht de hele dag helpen als tafelmedewerker en hoekscheidsrechter bij het sparren. Een rol die hij met verve vervuld heeft en waarvoor hij ook zijn eerste aftekening op weg naar zijn D-licentie heeft verdiend.

Het volgende toernooi waar we heen gaan, zal het Nederlands kampioenschap zijn op 23 november in Amsterdam. Hopelijk kunnen we daar weer een mooi resultaat neerzetten!