Jungshin Kwan zet zich in voor het goede doel

geplaatst in: Algemeen | 0

Op zaterdag 8 november organiseerde Anita Rabbett (de moeder van twee van onze leden) een sportevenement waarvan de opbrengst ten goede kwam aan de Dutch CAA Foundation. Deze stichting zet zich in voor patiënten die een erfelijke ziekte hebben waarbij zij al op vroege leeftijd getroffen worden door hersenbloedingen.

Natuurlijk willen wij ons hier graag voor inzetten en gezien het sportieve karakter van dit evenement deden wij dan ook graag mee. In twee teams namen we deel aan een spinningmarathon van drie uur, waarbij we allemaal een uur op de fiets mochten zitten. Jasper en Hans beten het spits af met het conditie uur, waarna Mark en Victor verder gingen met het kracht uur. Tot slot mochten Sabum Patrick en Martijn aan de slag met het interval uur.

De sfeer was geweldig en het was fantastisch om te zien hoe gewaardeerd onze inzet werd door de organisatie, de voorzitter van de stichting en enkele patiënten. In totaal is er bij dit evenement een bedrag van ruim €2600,- opgehaald. Een mooie prestatie en we willen Anita Rabbett dan ook complimenteren met de goede organisatie.

Wil je meer informatie over CAA en het werk van de stichting? Neem dan een kijkje op hun website.