De onbetwiste nummer 1!

geplaatst in: Informatie | 0

Het is zo ver, het nieuwe jaar is aangebroken; 2015 is een feit! Dat betekent dat er weer 365 nieuwe dagen op ons wachten met alle nieuwe kansen en uitdagingen die daarbij horen.

Een nieuw jaar biedt de mogelijkheid om alle goede voornemens tot uitvoer te brengen en nieuwe initiatieven op te starten, zo ook voor Jungshin Kwan.

Nadat we vorig jaar een prachtig visueel jaaroverzicht uitbrachten (hier nog steeds te bekijken) was het tijd voor de volgende stap. Met veel trots brengen we op deze (onbetwiste) eerste dag van het nieuwe jaar dan ook het (onbetwiste) eerste exemplaar van ons eigen digitale clubblad uit: Jungshin Magazine!

Jungshin Magazine is te lezen op alle apparaten die PDF-bestanden ondersteunen en daarnaast is het compleet interactief, wat o.a. inhoudt dat alle genoemde links en sommige afbeeldingen klikbaar zijn en je direct van meer informatie kunnen voorzien (indien het apparaat verbonden is met het internet).

Graag wensen we je veel lees- en kijkplezier en bovenal: een heel goed, gezond en sportief 2015!