Wedstrijdresultaten eerste kwartaal 2015

geplaatst in: Wedstrijden | 0

In de afgelopen maanden hebben er weer een aantal leuke toernooien plaatsgevonden waar diverse leden van onze club aan hebben deelgenomen. Hierbij zijn prachtige resultaten behaald. Hieronder een kort overzicht:

 

Open Dutch (18-01-2015, Best)

Deelnemers: Marije, Mark, Rody & Victor

Coaches: Eric en Sabum Patrick

Scheidsrechters: Men en Hans

Resultaten:

    – Mark: 1e plaats Sparring

    – Victor: 1e plaats Tul

    – Rody: 2e plaats Tul

 

Sportschool Tim Kool Open (07-02-2015, Pijnacker)

Op zaterdag 7 februari organiseerde Sabum Tim Kool een kleinschalig toernooi speciaal voor leden tot blauwe band. Dit jaar was het iets groter van opzet (en gelukkig ook in een iets grotere zaal) en waren er 115 deelnemers van 6 verschillende clubs.

’s Ochtends waren de wat jongere deelnemers aan de beurt en dus stonden Bram, Murron, Senna, Indy, Olav, Natasha, Koen en Kai om 09:30 uur klaar om te beginnen.

Bij dit toernooi wordt altijd gewerkt met een speciale verliezersronde, wat betekent dat iedere deelnemer minimaal twee partijen draait. Zo krijgt iedereen voldoende kans om ervaring op te doen en de eerste spanning te overwinnen.

Kai wist bij zijn eerste toernooi direct de 1e plaats te halen op het onderdeel Tul. Ook de anderen hebben het uitstekend gedaan en diverse partijen gewonnen, maar zij wisten de finale helaas niet te bereiken. Ondanks dat was er voor iedereen een medaille, ze hebben daar maar mooi gestaan en hun uiterste best gedaan. Dat feit alleen, is al een beloning en complimenten waard!

’s Middags waren Carsten, Eric, Sjoerd, Victor, Daphne, Marije, Inge, Jenny, Sander, Finn en David aan de beurt en ook zij hebben gestreden voor wat ze waard zijn! Hier was heel goed te zien dat er keihard gewerkt wordt tijdens de trainingen en dan volgt het resultaat vanzelf: bij het onderdeel Tul haalde Jenny een 3e plaats, werd Marije 2e en haalden Victor en David een gouden medaille.

Ook het sparren ging erg goed en hier haalde David zijn 2e gouden medaille van de dag en werd ook Sander 1e in zijn poule. Inge werd zeer knap 2e en Daphne verdiende een mooie 3e prijs. Sjoerd was als allerlaatste aan de beurt en ook hij wist de 3e plaats te halen.

Al met al een mooie dag met diverse prijzen, maar nog belangrijker is de voortuitgang die de deelnemers hebben geboekt en de ervaring die ze hebben opgedaan.

Geweldig ook om te zien hoe alle deelnemers met elkaar meeleven en aanmoedigen. Uiteraard dank we ook weer aan alle meegereisde supporters!

 

Open Zeeuwse (15-03-2015, Middelburg)

Aan dit toernooi heeft alleen Sabum Patrick deelgenomen. Dit vanwege zijn voorbereiding op het EK in november van dit jaar en zijn kandidatuur voor de EK-selectie van 2016.

Resultaten: 1e plaats Tul en 2e plaats Special Techniques.

Alle foto’s van deze toernooien zijn natuurlijk te bewonderen op onze Facebook-pagina.