Derde verjaardag: nieuwe website!

geplaatst in: Algemeen, Informatie | 0

Feest3jaarHiep hiep hoera! Jungshin Kwan bestaat vandaag precies 3 jaar! Op 1 augustus 2012 werd onze club opgericht, waarna de eerste lessen op 5 en 7 september 2012 plaatsvonden.

Sinds dat allereerste begin zijn we natuurlijk ook al online te vinden geweest. Onze oude website heeft altijd prima dienst gedaan, maar was na 3 jaar wel aan een opfrisbeurt toe. Nu waren de plannen voor een nieuwe site er al langer, maar de noodzaak en ook de tijd om dit plan tot uitvoering te brengen ontbrak tot op heden. En ondanks (of is het toch dankzij?) dat het nu zomervakantie is, hebben we deze mogelijkheid aangegrepen om dit project in gang te zetten. En zie hier het prachtige resultaat!

Voor sommigen zal het misschien wat wennen en even zoeken zijn, maar deze nieuwe site en het platform waarop het gebouwd is, biedt ons veel meer mogelijkheden om bijvoorbeeld meer en sneller ons nieuws te verspreiden. Daarnaast zien we veel potentie in het nieuwe ledengedeelte, wat momenteel nog in aanbouw is, om ook op die manier meer en gerichtere informatie aan onze leden te kunnen bieden. Natuurlijk informeren we jullie hierover zodra het af is.

Al met al zijn we erg blij met het resultaat tot nu toe en blijven we ons best doen om niet alleen in de zaal, maar zeker ook daarbuiten onze leden de beste Taekwon-Do beleving te bieden en eventuele nieuwe leden ons bijzondere clubgevoel te laten zien.