Bezichtiging kamplocatie

geplaatst in: Algemeen, Informatie | 0

Vandaag heeft Sabum Patrick, samen met Sabum Tim Kool en Boosabum Bo Rook (Sportschool Tim Kool), de locatie voor ons gezamenlijke zomerkamp (voor jeugd, junioren en senioren) bezocht wat van 18 t/m 20 september plaats gaat vinden.

Vergezeld van prachtig weer hebben zij het uitgebreide kampterrein goed kunnen bekijken en plannen gemaakt voor de invulling van het programma. Het belooft een geweldig weekend te worden met veel leuke mensen, uitdagende trainingen en spannende activiteiten. En als het weer net zo prachtig is als vandaag, kunnen wij echt niets bedenken wat een onvergetelijk weekend nog in de weg staat.

Mocht je jezelf nog niet aangemeld hebben en dit nu alsnog willen doen? Neem dan even contact met ons op. Dan kunnen we kijken wat er nog mogelijk is.

Daarnaast zijn we nog op zoek naar een aantal vrijwilligers die ons gedurende het weekend (overdag) zouden willen helpen. Je moet dan denken aan zaken als: tafels dekken, eten bereiden, af- en opruimen, ondersteunen bij activiteiten gedurende de dag en natuurlijk heel veel gezelligheid brengen! Zou je ons willen helpen? Laat het ons dan a.u.b. weten via de gebruikelijke kanalen.