Support de club in/op/met/na je vakantie

geplaatst in: Algemeen, Informatie | 0

Tijdens deze mooie, zonnige dagen ben je hopelijk heerlijk aan het genieten van je vakantie. En dat mag ook wel na een jaar hard werken en sporten. Lekker onderuitgezakt een goed boek lezen of misschien heb je nu wel eindelijk de kans om even wat tijd achter de (spel)computer door te brengen. Met dit prachtige weer heb je misschien geen zin om zelf te koken en kies je er voor om eens fijn uit eten te gaan (op een terrasje?) of je eten lekker thuis te laten bezorgen. Misschien wil je nog op vakantie, maar heb je nog niets gepland en wacht je op die mooie last-minute. Of je bent net terug en wilt graag je volgende uitje alvast plannen. Tot slot wacht over een aantal weken helaas ook alweer het nieuwe schooljaar en dan wil je natuurlijk wel een toffe agenda hebben om goed je huiswerk in op te kunnen schrijven, maar natuurlijk ook om goed te plannen richting je volgende Taekwon-Do examen…

Dan is er goed nieuws: met al deze zaken kan je onze club ondersteunen zonder dat het jou ook maar een cent extra kost! Via de website van Sponsorkliks kan je er namelijk voor zorgen dat je onder andere met de aankoop van je volgende boek, computerspel of nieuwe schoolspullen (bijv. via Bol.com) een bijdrage doet aan de clubkas van Jungshin Kwan. Dit kan ook bij het kopen van nieuwe kleding (via bijv. Zalando of Wehkamp), het reserveren van een restaurant (bijv. via Couverts.nl), thuis laten bezorgen van eten (bijv. via Thuisbezorgd.nl) en zelfs door het boeken van je reisjes of overnachtingen (bijv. via Expedia of Booking.com) kan je ons helpen!

 

Hoe werkt dat dan?

Via deze link kom je op onze verzamelsite van Sponsorkliks waar je alle deelnemende webwinkels ziet. Klik op de webwinkel van jouw keuze en bestel hierna de producten of diensten die jij graag wilt hebben. Je koopt dan gewoon via de officiële webwinkels, maar doordat je doorgeklikt hebt via onze Sponsorklikspagina weet de winkel dat Jungshin Kwan je heeft doorgestuurd. De club krijgt hier dan een vergoeding voor (als je uiteindelijk een bestelling hebt geplaatst) en het kost jou niets extra. Je betaalt gewoon de normale prijs en dit geldt ook gewoon als er bijv. speciale kortingsacties in de webwinkels zijn (denk aan de ‘after-summer-sale’ of ‘back-to-school’ acties)!

Wat je ook kunt doen, is eerst rustig in diverse (web)winkels rondkijken en als je uiteindelijk besluit ergens een aankoop te willen doen, op onze Sponsorklikspagina te kijken of de door jou gekozen winkel er bij staat. Het belangrijkste is dan dat je de uiteindelijke aankoop doet op de site die je via onze pagina hebt verkregen.

Graag wensen we jullie nog een paar hele goede vakantieweken! We hopen dat jullie er heel erg van genieten en als het even kan, ook nog een beetje aan de club willen denken.  😉