Battle of Utrecht 2015

geplaatst in: Wedstrijden | 0

Op zondag 4 oktober jl. organiseerde Taekwon-Do club In Nae Do Kwan de Battle of Utrecht 2015. Deze wedstrijd maakt deel uit van de I.T.F. Nederland Master Series en is daarmee één van de vijf grote wedstrijden van Nederland. Op dit toernooi, waar in totaal zo’n 280 deelnemers om de prijzen streden, deden ook zeven leden van Jungshin Kwan mee. Kai, Chad, Daphne, David, Sjoerd, Jasper en Sabum Patrick lieten zich van hun beste kant zien op de verschillende onderdelen.

In een behoorlijk sterk deelnemersveld met soms enorme poules deden alle leden, onder bezielende leiding van coach Sabum Martijn, hun uiterste best en met resultaat: aan het eind van de dag stond de teller op 4x zilver!

  • Daphne: 2e plaats met sparren
  • Sjoerd: 2e plaats met Tul en 2e plaats met sparren
  • Sabum Patrick: 2e plaats met Tul

Ook Boosasbum Ben, die tijdens deze wedstrijd voor een andere club uitkwam, maar tegenwoordig ook bij Jungshin Kwan meetraint, viel in de prijzen; hij behaalde de 1e plaats op het onderdeel gesprongen technieken.

 

Geen wedstrijd is mogelijk zonder scheidsrechters en namens de club hebben Men en Hans zich weer de gehele dag ingezet om alle wedstrijden eerlijk te laten verlopen. Zij konden op deze manier de geleerde theorie van hun laatste cursus (zie dit verslag) in de praktijk brengen. Op deze manier was het voor iedereen weer een leerzame dag. Daarnaast bewezen de meegereisde fans ook maar weer eens dat het met de sfeer wel goed zit!

De volgende wedstrijd staat ook alweer op de planning, namelijk het NK op 8 november. We hopen dan ook dat er, naast degene die vandaag zijn mee geweest, nog meer enthousiastelingen willen strijden om de titel Nederlands Kampioen! Aanmelden kan binnenkort!