Sabum Patrick op EK

geplaatst in: Informatie, Wedstrijden | 0

Komende week (22 t/m 25 oktober) wordt in Motherwell, Schotland het Europees kampioenschap I.T.F Taekwon-Do gehouden. Ruim 500 deelnemers zullen gaan strijden voor de prijzen op de diverse onderdelen zoals Tul, Sparring, Power Breaking en Special Techniques.

Sabum Patrick is ook dit jaar weer geselecteerd om deel uit te maken van het Nederlands team. Hij zal deelnemen op het onderdeel Tul en komt uit in de koningsklasse 4e t/m 6e Dan. Inmiddels zijn de schema’s en poule-indelingen bekend. Sabum Patrick zal direct op de eerste dag van het toernooi, donderdag 22 oktober, tegen het eind van de middag uitkomen tegen een Russische deelnemer.

Veel informatie is te vinden op deze website en via de website en Facebookpagina van de nationale bond. Daarnaast zal Sabum Patrick proberen om regelmatig updates te geven via onze eigen Facebookpagina.

Namens iedereen bij Jungshin Kwan wensen we Sabum Patrick heel veel succes!