Examendag juli 2016

geplaatst in: Examens | 0

Op zaterdag 2 juli was het weer zo ver: de mogelijkheid om een volgende streepje, slip of band te behalen. Om zo’n nieuwe graad te verdienen is het natuurlijk van belang om te laten zien wat er de afgelopen periode is geleerd en geoefend.

Bij de Taekwon-Do Kids wordt dit op de Kids Dag natuurlijk afgewisseld met de nodige spelletjes. Ook ondervonden de aanwezige ouders, verzorgers, vrienden en familieleden aan den lijve hoe zelfstandig de kinderen al zijn en hoe goed hun technieken worden.

Bij het Gupexamen voor de jeugd, junioren en senioren gaat het er allemaal wat serieuzer aan toe en met onderdelen als stijlpatronen, stapsparring, zelfverdediging, sparren en breken op het programma was er ook voor het publiek weer genoeg moois te zien.

Aan het eind van de dag stond de teller op maar liefst 50 geslaagden; al met al een mooi resultaat!